Havas-IT - PC og Mac reparation i Århus C - Reparation fra 250,-

remote

PC, Laptop og Mac Reparation

Få din PC elle Mac repareret i Århus C hos Havas-IT - Fra 250kr

Mine medarbejder og jeg i Havas-IT har alle sammen mange års erfaring med reparation af PC'er, både bærbare og stationere. Er din PC eller Mac gået i stykker, vil vi hurtigt kunne finde ud af, hvad der er i vejen med den og reparere den. Vi foretager bl.a. de følgende reparationer:

Har du brug for hjælp til at få din PC eller mac repareret, så tag den med til vores værksted på Vesterbrogade 3, 8000 Århus C, eller ring på 28 90 81 91. Du må også meget gerne kontakte os på mail: pcserviceaarhus@havas-it.dk.

Scanning og fjernelse af computer virus

Et virusangreb kan have katastrofale følger for din PC, der vil altid være en risiko for miste vigtige filer på PC'en. Havas-IT laver et virus tjek, hvor der bliver scannet for virus på din computer og fjerner de virus, trojanske heste og orme, som der eventuelt er.

Backup af din PC's data

Har du brug for at lave backup af dine data, har vi udstyret til at hjælpe med at lave en backup til ekstern harddisk eller en DVD.

Skal du have fjernet en virus fra din computer, laver vi ofte en geninstallering af Windows, og en backup af din computer, så vi kan flytte dine data, filer og billeder over, efter geninstalleringen.

Datagenvinding - dataredning af tabte data

Det er meget ærgerligt at miste data fra sin computer. Hvad enten det drejer sig om dine billeder, eller vigtige filer og dokumenter til brug på arbejdet.

Vi har udstyret til at hjælpe med at få dem igen!

Reparation af tastatur på bærbare PC'er

Reparation af tastaturet på en bærbar PC, er en af de første ting, der viser tegn på slid. Det er almindeligt at en eller flere af tasterne sidder fast, eller ikke reagerer, når du trykker den ned. Du kan få udskiftet en eller flere taster, eller hele tastaturet hos Havas-IT.

Reparation af ladestik på computeren

Har din bærbare computer problemer med at oplade batteriet, eller er stikket defekt, så kan Havas-IT reparere ladestikket.

Da hele computeren skal skilles ad, og der skal bruges specialværktøj, kan det være en relativ dyr reparation. Men er computeren ellers velfungerende, og er du glad for den, vil det godt kunne betale sig.

Opgraderer stationære PC'er

At opgradere en stationære PC er let, og det vil give en lidt ældre PC mange gode ekstra år. Man vil nemt kunne gøre den hurtigere ved at installere flere RAM, og give mere plads på harddisken ved at give den en ny harddisk.

Opgraderer din bærbare PC

Det er ikke altid muligt at opgradere en bærbar PC, da de er bygget, så det er svært at udskifte komponenter i den. I nogle tilfælde vil det være muligt at udskifte RAM og harddisk, men det er meget dyrere end at opgradere en stationær PC. Tag din bærbare med til Havas-IT, så kan vi fortælle dig, om det kan lade sig gøre.

Reparation af skærm på bærbare PC

Det sker desværre ofte, at en bærbar PC skærm går i stykker. Det er ofte en dyr reparation, da det kræver helt specielt værktøj, og den rette skærm ved en eventuel udskiftning. Fortæller du os, hvilken PC du har, kan vi fortælle dig, hvor meget en reparation vil koste. Så du kan overveje, om det bedre kan betale sig at købe en ny bærbar pc i stedet for.

Installer og opgrader software

Hvis du har brug for nyt software til din computer, kan du købe det ved os, og vi kan installere det for dig, så du er sikker på at det virker optimalt.

Renser din PC og fjerner støv

En PC samler meget støv, så det vil altid være en god idé, at få renset PC'en indeni, en gang imellem. Den samler meget støv, og bliver den gjort rent, forlænger det levetiden betydeligt.

©2017 Havas-IT - Vesterbrogade 3, 8000 Aarhus C - Åbent: Mandag til Fredag fra 11:00 til 19:00 - Telefon: 2890 8191