Havas-IT - PC og Mac reparation i Århus C - Hvad kunderne mener?

kunderne mener

Kunderne mener

Her kan du læse hvad andre har sagt om Havas-IT


 • Århus Social- og sundhedsskole, SosuMedia
 • dknyt

  - Og stillede sig ikke tilfreds, før jeg var tilfreds


  Juan Havas fra Havas-IT leverede hurtig og professionel support, da jeg to gange i efteråret 2011 på kort tid fik brug for assitance. Første vejledning il nyindkøb af pc-udstyr samt data- og programoverføresel, da min udtjente bærbare skulle udskiftes. Jeg stod med en bevilling til nyt udstyr som webredaktør på det hyperlokale nyhedssite alken.dk, men udskød beslutningerne i junglen af mulige mærker, firmaer og prorgammer. Juan sørgede for at guide mig frem til robuste og konkurrencedygtige produkter, der passer til netop mine behov.

  I den samme uge fik jeg brug for her-og-og-nu-hjælp, da jeg i mit professionelle arbejde som redaktør på nyhedstjenesten dknyt.dk en dag stod med en bærbar pc, der pludselig intet kunne, og skulle have vigtige data sikret - og overført til en ny pc. Juan gik i aktion med det samme, blev ved, til det hele fungerede igen som før - eller bedre - og stillede sig ikke tilfreds, før jeg var tilfreds, også når det krævede hans besøg på mit kontor. Jeg vil trygt anbefale Havas-IT.

  Redaktør Knud Abildtrup. dknyt.

  Filmby Aarhus

 • Henrik Kildahl Bodilsen

  Kære Juan Havas Hernandez


  D. 11-06-2012 ringede jeg til dig og beklagede min nød. Min computer vil ikke starte! Jeg bliver pænt spurgt om jeg vil se forbi med den, og så vil i se på min computer og derefter informere mig om hvad der er i vejen.

  Jeg kommer naturligvis ned med computeren, og får senere på dagen afvide at bundkortet er i stykker pga. en fejl i størmforsyningen. Samme dag bliver den skiftet og jeg har mulighed for at få den hjem. Vi opdager ved dig at der er grafikfejl på skærmen, og vi håber begge at det er mangel på drivere el. lign, der gør udslaget. Derfor tager jeg min pc med hjem og installere selv div. drivere.

  Intet hjælper desværre. Derfor ringer jeg igen d. 12-06-2012 og beder om hjælp.

  Igen kommer jeg ned forbi, og nu må vi desværre sande at vores frygt for at også grafikkortet var gået i samme omgang. Jeg beder dig om at skifte dette med et grafik i samme prisklasse og installere det. Jeg får at vide " Det gør vi med det samme, kan vi sige du kan hente computeren kl 18 i aften? "

  Med dette vil jeg gerne sige, at både leveringstiden og servicen er helt i top. Prisen er flot, og til at have med at gøre for en privatperson ( 250,- for tjekket ) - Jeg vil faktisk kalde det for værende den helt rigtige pris!

  At få en snak om hvorfor tingene er sket, og få et indblik i hvordan og hvorfor har været meget interessant. Ikke nødvendig for jeres vedkommende, men i tog jer tid til det - hvilket giver en tryghed, respekt og viser overskud og at servicen er i top.

  Leveringstiden er eminent, skal vi holde os indenfor finansverdenen må jeg give AAA karakter. Jeg oplevede leveringstid på samme dag som jeg leverede min pc. - Hvor kan finde tilsvarende?

  Alt i alt kan jeg bestemt ikke sætte finger på noget der er i vejen med forretningen, og har allerede fortalt den gode historie til en af mine gode venner. Og jeg kan kun anbefale PC - Service Havas-IT for andre!

  Også din hjælper/assistent skal have ros. Han virker bestemt til at være yderst kompetent og have styr på det hele!

 • Anna Skau

  Jeg vil gerne anbefale Juan Havas :-)


  Jeg har haft en laaaaaang sag (5 måneder) med en computer model der ikke virkede fra fabrikken – men Juan talte min sag og efter lang tids kamp lykkedes det for ham at få leverandøren til at refundere pengene så jeg kunne få en ny computer – og langt bedre end den første :-) Jeg har hele vejen igennem kunne låne en computer af ham, så det ikke påvirkede mine studier. Juan har været yderst forklarende og sat mig ind i hans situation og konflikten vi stod overfor. Jeg har fået et rigtig godt forhold til ham, og endt med et resultat der var alle pengene OG ventetiden værd. Så søger du personlig betjening og skrædersyede løsninger der passer til DIT behov – så er han manden du skal gå til :-)

 • Trustpilot Kunder
©2017 Havas-IT - Vesterbrogade 3, 8000 Aarhus C - Åbent: Mandag til Fredag fra 11:00 til 19:00 - Telefon: 2890 8191