Havas-IT - PC og Mac reparation i Århus C - Om Havas-IT

kompetencer

Om Havas-IT

Hjælp, min computer er gået i stykker!

Driller musen? Er skærmen sort? Har din computer fået en virus?

Så er du kommet til det rette sted! Jeg har 22 års erfaring med at reparere computere og er microsoft-certificeret, og jeg kan også reparere din. Jeg reparerer computere for både private og erhvervskunder.

Ring på 28 90 81 91, send en mail til pcserviceaarhus@havas-it.dk eller tag din computer med til Vesterbrogade 3, 8000 Århus C, så skal jeg nok reparere din computer hurtigst muligt.

Jeg vejleder også omkring indkøb af ny computer til virksomheder og private, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige computer til en god pris.

Jeg reparerer din computer, når den er i stykker

Jeg hedder Juan Havas og jeg ejer Havas-IT. Jeg blev microsoft-certificeret i 2010, og har 22 års erfaring med at reparere computere og bygge computere. Det betyder, at jeg lynhurtigt kan finde ud af, hvad der i vejen med din computer.

Jeg reparerer din computer inden for 48 timer, så du hurtigst muligt kan få den tilbage og fortsætte arbejdet og tjekke din e-mail. Jeg og mine medarbejdere har stor erfaring med både bærbare og stationære computere, og vi har oplevet alle slags problemer: virusser, brændte harddiske, ødelagt skærm eller tastatur på den bærbare, og mange flere problemer. Vi har gennem årene haft mere end 5.000 computere imellem hænderne, og kan derfor hurtigt finde ud af, hvad der er i vejen med din computer.

Havas-IT har butik og værksted på Vesterbrogade 3, 8000 Århus C tæt på Vesterbro Torv. Det er let at tage busser herhen, og der er også gode parkeringsmuligheder på Vesterbro Torv. Har du brug for hjælp med din computer, kan du ringe på 28 90 81 91.

Havas-IT har haft butik og værksted ved Vesterbro Torv siden maj 2010. Jeg startede i 2006 med at køre ud til kunder for at reparere deres computere, men det var en stor lettelse at få butik og værksted i stedet for. Her har jeg alt hvad jeg skal bruge i værkstedet, så jeg kan reparere computeren meget hurtigere. Har du akut brug for at få hjælp på stedet hjemme eller på dit kontor, kan jeg stadig køre ud mod et tillæg.

Havas-IT er på Facebook og Twitter, og du kan følge vores blog her, hvor vi kommer med tips og råd omkring computere.

Havas IT bruger de dygtigste medarbejdere

Jeg har mange dygtige folk ansat eller tilknyttet som freelancere. De har hver især deres område af ekspertise, som jeg benytter, når jeg har brug for det. Hvis du synes, at du har de helt rette kompetencer til at arbejde enten i værkstedet eller i butikken, hører jeg meget gerne fra dig. Det er lige meget om du er uddannet eller selvlært, så længe, at du er helt suveræn inden for dit felt.

Du kan sende en uopfordret ansøgning til pcserviceaarhus@havas-it.dk. Jeg har haft mange ansat med løntilskud, og hvis du har mulighed for at få løntilskud og har en stor interesse i computere, så skriv gerne til mig.

Hvilke reparationer og service yder Havas-IT?

Jeg og mine medarbejdere har stor erfaring inden for vores områder, og vi kan hjælpe dig med en lang række reparationer og andre service omkring computere:

 • Reparation af computerens hardware eller software:
 • Fjernelse af virus.
 • Backup af data.
 • Datagenvinding.
 • Nyt tastatur på bærbar.
 • Nyt ladestik på computeren.
 • Opgradering af din bærbare PC.
 • Opgradering af din stationære computer.
 • Udskiftning af tastatur på din bærbare computer.
 • Udskiftning af skærm på din bærbare computer.
 • Installering og opgradering af software.
 • Tekniker besøg i firmaet eller i hjemmet:
 • Har du akut brug for hjælp til din computer i hjemmet eller på kontoret, kommer jeg og hjælper.
 • IT-konsulent:
 • Foreninger, firmaer og private har hver især et meget forskelligt behov. Jeg hjælper med at finde den bedste computer til lige præcist dit behov, så computeren passer til dig.

6000 tilfredse kunder fra Århus bruger Havas-IT

Havas-IT har over 4000 tilfredse kunder i vores kundedatabase, som er både firmaer og private kunder. Vores kunder kommer fra hele Århus Kommune og nabo kommunerne som Randers, Norddjurs og Horsens kommuner, og er blandt andet:

 • Computerbrugere, der bruger deres computer til e-mail, internet, film og Office-pakken.
 • Studerende fra Århus Universitet og Århus Handelsskole.
 • Kunder, der har brug for en specialbygget computer.
 • Foreninger i Århus.
 • Store firmaer som; Social og Sundhedsskolen i Århus, CADPEOPLE (Virtual Communication), HMF (Højbjerg Maskinfabrik).
 • Små firmaer som Servico.dk, 8000 Århus C.

Mange af mine kunder bruger deres computer i hjemmet til ganske almindelige formål såsom internettet, dokumenter i Office-pakken, til at se film på, til netbank og til e-mails. Det er mange forskellige computere fra de store fabrikanter såsom Dell, HP, Acer, Asus, Samsung, Toshiba, Packard Bell, Sony og mange flere. Mange kommer med en bærbar, som skal have fjernet en virus, eller der har brug for udskiftning af tastatur eller enkelte taster.

Studerende fra Århus Universitet eller Århus Handelsskole udgør også en stor del af min kundekreds. De bruger Havas-IT, når de skal have hjælp til reparation af deres bærbare eller stationære computer. Som studerende er computeren dit daglige redskab, og det kan være svært at undvære den. Der er altid en opgave, der skal afleveres.

Jeg har ofte kunder, der har brug for en specialbygget computer. Det kan være arkitekter, der har brug for supercomputere til design, eller gamere, der har brug for en superhurtig og stærk computer. At bygge computere, har været min store fritidsinteresse i over 22 år, og jeg ved, hvordan du får den hurtigste og kraftigste computer, der er perfekt til store spil som World Of Warcraft.

Flere foreninger bruger også Havas-IT, når de skal have købt nye computere eller nyt software. Jeg hjælper med at finde den helt rigtige computer til daglig brug i foreningen. Der er ingen grund til at bruge mange tusinde kroner på en ny computer, når du kan få en rigtig god computer til daglig brug til 5000 kr.

Både store og små firmaer har været trofaste kunder hos Havas-IT i mange år. Århus SosuMedia fra Social og Sundhedsskolen i Århus er et eksempel på et stort firma, der har brugt min ekspertise omkring køb af hardware og software i mange år, og vi har haft et frugtbart samarbejde siden 2005.

Der er mange små forretninger og firmaer i 8000 Århus C, som har brug for hjælp til opsætning af netværk, installation af det rette software, vejledning til køb af ny computer, eller reparation af deres computer. Servico.dk i Århus C er et af de mindre firmaer, der har fået hjælp til installation af computernetværk på deres computere.

©2017 Havas-IT - Vesterbrogade 3, 8000 Aarhus C - Åbent: Mandag til Fredag fra 11:00 til 19:00 - Telefon: 2890 8191